Alla inlägg under november 2007

Av edis dedis - 22 november 2007 16:38

igår kom som sagt emelie hit, vi åt godis och tittade på beck- det tysta skriket och linas kvällsbok. bra filmval av oss! gick och la oss och klev upp 10 imorse. vid 11 gick emelie till bussen och jag läste 50 sidor i boken som vi hade i läxa. gick ner till skolan kl 1 och hade två lektioner, skönt!


just nu sitter jag här, ska göra mat snart och efter det måste jag städa. tänkte att ralle skulle hälsa på men hon var upptagen ikväll den tönten, så det blir bara jag och tuva ikväll! ska se om det är nåt bra på tv.


läste andres blogg och han hade lagt upp en länk om ken rings nya låt 2000-talet, jag som annars inte alls gillar ken tyckte låten var riktigt bra.. man slutar aldrig förvånas! =)


- - - - - - -

060925, vart är du nu? saknar dig

Av edis dedis - 21 november 2007 18:29

"Med hjälp av dina msn kontakters "personliga meddelande" ska du besvara frågorna. Börja med den som ligger högst upp på listan.


Sa den första du mötte idag?

vila i frid älskling


Sa din mamma den dagen du föddes?

kopplat in trådlöst nu då :D:D:D


Säger din bästa vän på din begravning?

Jimmie


Den som du gillar säger mest?

060925. http://rosannascharin.blogg.se



Det första du kommer höra imorgon?

http://jonteet.bilddagboken.se


Den snyggaste i skolan kommer komma fram till dig och säga:

traktorprovet om en vecka



Första intrycket av dig:

jag älskar dig mariesofi


Ska det stå på nästa tröja du köper:

tjalla lalala! för han vet att han är vänsterback!


På nästa sms du får kommer det stå:

har tråkigt....



Av edis dedis - 21 november 2007 17:45

trots min sjuklighet var jag tvungen att gå ner på skolan och göra redovisning med klassen inför två klasser. det började halvfyra och höll på till halv sex (!), så har precis kommit hem därifrån. MEN, det i sin tur leder till att vi får hål från samhällslektionen imorrn, och det leder till att vi inte börjar förän 1! uuuunderbart! nu ska jag städa laga mat och vänta på emelie, höörs

Av edis dedis - 21 november 2007 12:46

idag är jag hemma och sjukar mig, väldigt skönt det också. kl 3 måste jag till skolan iallfall, för vi ska ha nån redovisning, frågan är om jag har nerver för det? kommer svimma.


just nu sitter jag och driver med robin på msn om att jag hoppat av skolan för jag ska jobba ett år i island, dessvärre tror han inte på mig. har mensverk också, så ska knapra ipren och läsa min redovisningstext.

Av edis dedis - 20 november 2007 21:49

i natt vid två-tiden upptäckte jag röda utslag under min mun. fick panik och blev tvungen att sätta mig vid datorn och febrilt söka allt från herpes till blod sjukdomar. hittade inget som stämmde in (förutom svamp? hmmm), så skickade ett mms till syster syter. hon visste inte vad det var. mina utslag är fortfarande kvar, tänk om det är nåt jätteallvarligt!?!???! hoppas hoppas hoppas att det bara är för att jag har dålig dygnsrytm eller nåt.


iallfall, idag har det varit en ganska slapp dag på skolan, då jag slutat gick jag hem för jag kände mig hängig. (kanske hänger ihop med utslagis????) somnade och vid 17 eller nåt kom elin och krister. de lagade mat oså, och nu har elin precis åkt. har lovat henne att senast lägga mig 22,15 idag, så ska kila nu! återkommer imorgon med utslagsrapport


föressten! imorrn ska timrå empa komma till mig! underbart

Av edis dedis - 19 november 2007 19:33

det ska jag och carro redovisa om på onsdag, och nu har hon varit här så har vi sytt lite kläder som vi tänkte ha på oss! grymt. nu ska jag lägga mig i soffan och kika på andra avenyn, blir fint de, skriver kanske mer sedan

Av edis dedis - 19 november 2007 10:26

HUR i hela friden kommer det sig att jag får 33 poäng på dataprovet då 34 var mvg?! visst det kanske inte låter så konstigt, men det är det, tro mig!!!! jag fattade verkligen ingenting då jag satt där, hoppade tillochmed över en massa uppgifter som jag inte hade en aning om svaren på... men det är väl bara till att tro Hailu, eller så är det så illa att han tycker så himla mycket om mig... Förmodligen därför, men det låtsas vi inte om. i vilket fall var det bara det jag ville, nu ska jag fortsätta med att inte göra någonting på datalektionerna....!

Av edis dedis - 19 november 2007 09:47

den här helgen har jag inte suttit vid datorn mycket, väldigt bra gjort av mig men tillräckligt oroande att ida ringde från norge och frågade om det hade hänt nåt. har haft roligt hela helgen, tagit en massa fula bilder som kanske kommer upp senare. tina, pao och carro har varit mina stamgäster, och vi har nog insett att en diskmaskin vore ett stort +.

iallfall, igår gick jag ner på stan och mötte elin, vi strosade runt lite (nästan bara vi på stan), sen åkte vi och hyrde två filmer och åkte hem till lägenheten. trött som jag var såg jag ingenting på den första filmen, och när den var slut åkte vi ut till birsta och hämtade krillonen. åkte till indal (jag sov i bilen), sen när vi kom hem visade krister stolt upp funktionerna på deras nyinköpta barnvagn... haha ida ringde mitt under visningen och fick som vanligt en chock över barnfasonerna. sedan var det andra avenyn på tvn, hur spännande som helst nu kan jag lova! elin gjorde hemgjord pizza som vi åt till nån film som gick kl 21, jättegott!

sen gick vi och la oss, och imorse på min sovmorgon kom krister och väckte mig 07.53 blev så illa tvungen att kliva upp och nere hade han gjort iordning frukost. vid halv nio ställde vi oss ute och väntade på bussen, och jag kom till skolan för ungefär en halvtimme sedan, alltså en timme tidigare än vad jag börjar egentligen! då elin&kristers unge börjar gymnasiet ska den få komma och bo hos mig om jag bor i stan, men det kommer jag nog föressten inte göra...


hur som helst sitter jag i datasalen i väntan på min datalektion nu, men orkar inte skriva mer för det är nån dryg jävel som bytt plats på bokstäverna på tagnetbordet, tur jag är så pass smart så mina händer kan skriva ändå om jag inte tittar neråt.... om mamma hade suttit här hade det blivit kortslutning, skriver mer sedan!

Ovido - Quiz & Flashcards