Alla inlägg under november 2007

Av edis dedis - 26 november 2007 10:29

http://www.jobbafrisk.se/yrkestestet.php


där har du länken ida! har gjort det där hundtestet förut, men ska göra det igen. vad tror du jag blir?

Av edis dedis - 25 november 2007 18:13

jag hittade en länk på nåns blogg (?) där man kunde svara på frågor och få fram vilket yrke som passar en. jag blev psykolog. va? haha


sådan är du

Du är god. Du är bra med människor, väldigt tålmodig, osjälvisk och full av kärlek. Även om du är kungen på att förstå och förklara andras känslor, så får du ofta problem med dina egna. Då önskar du att det fanns en till du att prata med. Någon som var minst lika bra på att lyssna och förstå. Någon sådan finns kanske inte.


haha va? tålmodig? kungen på att förstå? yeye stämmer säkert.. =)

Av edis dedis - 25 november 2007 17:41

har haft det sen i fredags, ganska tröttsamt...


igår gick jag och paosan på stan, efter det gick vi hem till mig och åt middag med roger och mammsi. sedan skulle dom iväg till bergeforsen så jag och pao hyrde "se upp för dårarna". när vi kikat klart skulle vi gå ut på promenad (klädde inte ut oss), vandrade ner på stan och pao köpte en subway macka. sen fördrev vi tiden där nere ett tag utan att göra någonting alls, träffade lite folk vi kände oså. sen kom oskar, andre och dom på subway, en karl (30+) började tjaffsa med björklund för att han hällde sprite på marken, höll på att  bli tjaffs men man hörde knappt var gubben sa... från början trodde vi att han pratade engelska. jaja, sen var oskar snäll och skjutsade hem oss, men först skulle vi släppa av björkarn i sidsjön. där stog en liftare som ogge var snäll och plockade upp, hon skulle mot matfors så då var det bara att följa med. det visade sig att hon bodde ganska långt innan matfors, men vi åkte ändå förbi hennes hus, till matfors och tillbaka till hennes hus igen? rejäl omväg men alltid mysigt att åka bil! när vi kom hem somnade jag och pao på en gång, 8 imorse var det dagliga samtalet från marre till pao som man alltid blir väckt av, haha, somnade om direkt och kelv upp 12 eller nåt. vi tittade på pippi och spelade in ett fult band, pao åkte för ett tag sen och nu ska jag äääta.

Av edis dedis - 24 november 2007 19:28

hennes skabbiga beteende och hennes svettiga kropp. hennes smutsiga tånaglar som inte är klippta på 3 månader, hennes oborstade tänder och hennes toviga hår. hennes smutsiga kläder och fotsvett, gammal mens stinker genom byxorna, trosorna är förmodligen inte bytta sen hon sist duschade. strumporna är vända ut och in för att räcka längre, men de har blivit gula och hårda av svett. hon har svamp mellan varje finger, finnarna frodas i hennes bleka ansikte, hon luktar tuvas kattbajs och visar med sitt gula leende vad hon åt till middag igår.


som ni förstår är pao på besök! tyvärr. får göra det bästa av situationen så har precis hyrt "se upp för dårarna". maybe its pao and me......

Av edis dedis - 24 november 2007 13:26

det första hon sa; har du städat?
det andra hon sa: varför ligger alla dina kläder på sängen?

nu märks det att mamma är hemma igen, mycket att städa, packa upp, planering för vad som ska ätas ikväll, byten på glödlampor som gått sönder, tvätt som ska sorteras, ja ni vet nog hur det är...


vi pratade nyss om att vi förmodligen ska flytta till bosvedjan. jag som vill ha lilllägenheten bredvid våran kvar, men den kommer ju också säljas isf. hade tänkt ha den då jag gått ur skolan, men då säger mamma; äääääh, klart du inte ska ha den! inte ska du vara kvar i sundsvall eller, du ska göra som ida, ut och resa! hur kul är det att bo här??

ibland funderar jag på om mamma vill bli av med mig. haha nädå, hon har rätt. jag ska ut och resa, hade jag tänkt iallfall. men ändå, då jag tar studenten om 2,5 år, då är elins unge över 2 år. VA? ska jag flytta då? ut och resa? då kanske minstingen glömmer att jag finns, och det får inte hända. och ida kanske också har en knodd på g? eller kanske tillochmed en utklämd (utsnittad förmodligen)? hmm, får ta och fundera på det där lite...


nu ska jag byta om, sen ska jag invänta pao så ska vi gå på stan. hör av er nåt ikväll!

Av edis dedis - 24 november 2007 10:43

igår morse klev jag upp som vanligt, gick till köket för att göra frukost. lyckades på nåt jävla vänster klämma tummen i ett skåp och skulle spola kallvatten på det för det gjorde så himla ont. nån minut senare vaknade jag på golvet, och hade då svimmat. i fallet hade jag slagit huvet i mammas symaskin, så hade rejält ont i nacken och huvudet. ringde till syster elin men vi kom fram till att det inte var nån större fara så gick ner till skolan. efter första lektionen kände jag att jag inte orkade vara på skolan längre, kände dessutom att jag hade slagit armbågen och höften sen svimmningen. gick hem, och efter ett tag kom krister och hämtade mig. vi åkte hem till indal och tog det lugnt. vid 4 kom elin hem också, vi köpte pizza och såg på film. gick och la oss ganska tidigt (vaknade inatt av att jag satte mig på assar) och vaknade av mig själv imorse. till min stora förvåning låg assar kvar hos mig, ingen katt som någonsin gjort det förut! som jag lever om då jag sover... vid halv tio fick jag åka med krister in till stan, sitter här nu och väntar på att morra ska komma hem vid 12 ungefär. har fortfarande ont i nacken och 2 stora bulor i huvet, förstår inte hur jag lyckas... hade kunnat slutat värre!

Av edis dedis - 22 november 2007 21:11

jag veet att det är din tröja på min bild men jag har bara lånat!:D som straff för att du flyttat så himla långt bort! och nej jag ska inte använda den. föressten, då vi ändå är i farten, glöm inte att ta med jeansen jag skulle få av dig!

Av edis dedis - 22 november 2007 20:01

tjohooo!


tänkte lägga upp två bilder lite hastigt bara, en sen igår på redovisningen (dålig kvalle), och en på min middag idag för att visa mini morsan (elin såklart)  att jag faktist KAN laga mat! sen hur det smakade är en annan femma... =)





Ovido - Quiz & Flashcards