Alla inlägg under januari 2008

Av edis dedis - 20 januari 2008 14:31

But something happened
For the very first time with you
My heart melts into the ground
Found something true
And everyone's looking round
Thinking I'm going crazy

But I don't care what they say
I'm in love with you
They try to pull me away
But they don't know the truth
My heart's crippled by the vein
That I keep on closing
You cut me open and I keep bleeding love


I fredags var det sista nollningsdagen, var hur nära som helst på att hoppa av. Vi fyra tjejerna som var kvar klarade det tillslut och på kvällen var det fest med föreningen och dom andra. Igår minns jag inte vad jag gjorde på dagen, Carro och Gabbi kom så drog vi upp till Erik. Hände konstiga saker där och tillslut gick jag, Gabbi, Carro, Affe och Micke ner till stan igen. Iofs gick alla andra också, men jaja. Köpte mackor på subway och fick en fanta free (haha), sen gick vi med Micke och Affe uppåt. Delade på oss vid Södermalm skolan och vi tjejer gick hem och la oss. SKÖNT!

Vaknade imorse av försovning, skyndade till träningen i nordic och svettades ut de 7 klyftor vitlök vi åt i fredags... Träningsvärken gjorde sig påmind också. Åkte hem igen, ska snart åka till Indal med mammi, hälsa på tjocksyster och krille!

Av edis dedis - 14 januari 2008 19:55

Om en timme är det träning med kovland på balders, sen lär jag nog ska sussa, vore skönt. Slipper ju duscha också! =)

Av edis dedis - 14 januari 2008 17:30

Måste bara berätta om den helgalna festen hos Agneta i helgen!


Andre Westberg spydde ner hela mattan och sedan halkade Anton Rautakorpi i spyan och började gegga i det. Birgitta kom för att titta vad som hade hänt men då stoppade Janne honom och föreslog att de skulle gå och dricka lite med Caroline Nylander.


Danne Norin däckade redan kl 8 så Elin&Krister och Emma ritade en massa kukar i hans ansikte. Jag började ragga på Erik Fransson men blev totalt dissad när han började strula med Erik Olsson.


Då gick jag fram till Faster Jenny för hon var den enda som dög. Vi gick till Fredrik Bäckström för att köpa kondomer av honom, men Gabriel Simander hade redan köpt upp alla så vi fick vara utan.


Kvällen slutade i tragedi för Hampus som hade ringt polisen som körde iväg honom eftersom Häger hade anklagat honom för att ha antastat Ida G i skanör.


Ta fram moblien och slumpa fram namnen i din kontaktlista, och fuska inte!!

Av edis dedis - 13 januari 2008 20:48

Igår fick jag rycka in och hjälpa till att vakta Kurt. Åkte med Pao upp till Åkerlunds och storstädade hela huset, kattmat, kläder, skräp, matrester mm överallt, inte ens JAG kunde vistas i miljön. Sen kom Matilda upp, vi kikade på två filmer oså, sen kom Josef och hämtade oss. Åkte och sov, hade alla kläder på mig (jeans), obekvämt!


Idag var jag, Elin och mamma på ikea, kikade runt lite och klämde Elin på magen, drömde föressten att det var en tjej för nån natt sen. Efter det åkte vi hem till oss där Krille väntade, mamma gjorde mat och efter vi ätit fick jag skjuts av E&K ner till ego där jag träffade Carro. Vi tränade i en timme eller nåt och nu sitter jag här och ska se andra avenyn. Imorrn ska jag vara på ica bergsgatan 8.55 Längtaaaaaaaaaaaaaaaar

Av edis dedis - 12 januari 2008 15:13

Tjejer tjejer... Blir så jävulskt less, men jaja du vet vad du har gjort och oavsett om du ljuger eller inte vet jag hur det ligger till. Dålig stil gummsi!


Och en sak till, som gör mig jääääävligt less. Köpte ett par skitfina skor i torsdags, sen hade jag på mig dom igår och dom gick sönder, på 4 STÄLLEN!? Så det var bara att gå tillbaka med dom igen.... Då jag äntligen hade hittat ett par finisar.


Igår var jag med Pao och Matilda, vi åkte upp till Erik en sväng där Thess och några var, sen fick vi tjejer skjuts ner till Daniel, träffade lite folk oså. Lite senare åkte jag, Pao och Thess upp till nån Marre på sallyhill, och där var folk från hela sundsvall I guess. Vid 1 gick jag, pao, pontus, lotta, bryan, jocke och nån ner mot stan, Pao och jag hoppade på nattbussen och fick inte åka gratis för äckelturken, vi tog en macka på subway och fick lift med en gullig pappa med jordgubbslukt i bilen hem.  

Av edis dedis - 10 januari 2008 23:30

Simon säger:

du skulle sett en gång när jag skulle klippa min hunds svans

Simon säger:

mamma gav mig det ärofyllda uppdraget för hon trodde att jag kunde

Simon säger:

men, det visade sig att simon inte kunde! vilket resulterade i att han samlade i hop allt hår på svansen i tofs och klippte rakt av!

Simon säger:

stackars charlie tittade på svansen efteråt med stora sorgsna ögon och såg jätteolycklig ut

Av edis dedis - 10 januari 2008 23:22

Har just cut my lugg with my lefthand and the kökssax. yeah! Ida vad är det vi säger, lebblugg? I think so.... Men äh, den växer ju ut.

Av edis dedis - 10 januari 2008 23:14

Tänkte ladda upp en kvällsbild innan jag lägger mig, sov gott!


Ovido - Quiz & Flashcards