Alla inlägg under januari 2008

Av edis dedis - 26 januari 2008 17:10

På carros tid brukade dom dansa den här dansen på Höglunda. Det var allt bättre förr....


http://youtube.com/watch?v=ehmEzhqQ-AA



Och sen fattar jag inte vad som är felet med dig, tappar dig mer och mer, du tappar dig själv också. Tillslut kommer du inte ha nånting kvar, om det inte redan är försent. Idiot.

Av edis dedis - 26 januari 2008 16:17

Igår var jag som sagt med Ritos, vid nio eller nåt kom simon, vi skjutsade Riten till granloholm och åkte in till stan och kollade läget. Träffade Pao, Matilda och co utanför Larssons, Pao tjaffsade med en alkis och lite sånt. Efter det åkte jag och Simpa vidare och hämtade upp Mönk, åkte till Oskar och lånade två filmer och åkte hem till mig. Den första var nån skräckis som jag inte hängde med i alls, och den andra var linas kvällsbok. Sen höll grabbsingarna på att somna så vi åkte och plockade upp Pao, skjutsade hem Mönk och åkte till max. Var en massa folk där, Simon skulle skjutsa hem två alnöbor, Pao tyckte jamaica var snygg och jamaica tyckte Pao var snygg. Har planer på att para ihop dom så småningom. Simon var snäll och skjutsade hem mig och P, vi somnade direkt.


Idag fyllde stora storasyster 26, så jag, mamma, rogga, mormor, maggan och hampe har varit där och firat. Kom precis hem, är dödstrött och funderar på att sova. Ikväll kommer nyllet hit?

+

Av edis dedis - 25 januari 2008 22:12

Tjenahejsan! Sitter just nu och kollar in killar i trikåer på tv i väldigt hastiga rörelser och längtar efter att någonting ska spricka och leda till att någonting ramlar ut. Ikväll ska vi bara mysgosa jag och riten tills det blir sängtime. Idag har jag hunnit med skola sedan en sväng på stan där det blev en icecreeeam på donken med gabbi, fanny och riten. Inte alls för pjåkigt du. Nu ska jag vara lite social med min vän. Ha en bra kväll, älg 

Av edis dedis - 25 januari 2008 20:49

Riten ska komma vilken sekund som helst, och då hon har kommit ska vi hitta på nåt riktigt kul. Nåt förslag? Fan vad jag saknar tiderna då jag var med Pao och Olivia på fredag och lördagkvällarna, byggde kojor, åkte pulka och annat kul.


Nämen nu kom ritos favoritos, ska kila

Av edis dedis - 25 januari 2008 16:13

Idag har vi haft en sjukt slapp skoldag. En lektion. Efter det drog jag och Gabbi ner till stan och strosade lite, sen tog jag bussen hem och sitter här nu. Ska snart åka med pappa och resten till Elin som ska firas. Ikväll kommer Ritos hit, hör av er om ni gör nåt kul!

Av edis dedis - 24 januari 2008 17:31


vet du vad kärlek är så säg det nu
vet du vad som händer sen
lägg nåt svalt över min panna
och lär mig gå på vatten


IDA

Av edis dedis - 24 januari 2008 16:56

http://www.youtube.com/watch?v=ZGIaoXhW3Pc&feature=related


Jag har en fråga, hahaha hur hittade du den där videon? Du är rolig du.. =)

Av edis dedis - 24 januari 2008 16:43

Inatt har jag sovit 11 timmar vilket kändes riktigt skönt. Hade några lektioner, kinesen kom inte till naturkunskapen så slapp ju henne också, så dagen har i stort sett varit bra. Ska nog inte träna ikväll, känner mig lite hängig. Sen har jag kommit på att jag inte har varit hos pappa sen jul, har lite dåligt samvete för det och ska nog åka dit ikväll.. Börjar inte förän 12 imorrn ändå.


Jag tror jag tänker för mycket. Det är när man kommer hem och varvar ner som alla tankar sätter igång.



Ovido - Quiz & Flashcards