Alla inlägg under januari 2009

Av edis dedis - 18 januari 2009 16:06

Timrå fick en skön vinst igår, grymt. Kunde inte gå och titta eftersom vi hade våran sista intagningsdag igår. Träffades vid kl 15, våra två tjejer var helt överlägsna och hade gjort allt de hade blivit tillsagda att göra. Dom var nog dom första på väldigt många år. Sen var det dom där timmarna som går så sjukt långsamt, hemskt och jävligt men det gick ganska okej ändå. Det absolut sista som görs är hur som helst överlägset, det blir så fint. Ja sen vid 19 drog vi upp till lokalen på norra, åt jättegod mat och hade det trevligt som vanligt. Sen var det fest, och jag tog på mig rollen att knäppa kort med Andreas kamera. Hon fick nog en trevlig morgon. Rolig kväll i alla fall!


Sen fick jag skjuts med världens bästa Fredrik, hälsade på hos Sean och Dragan, höll dom vaken till sent och sen slocknade vi. Dom hade match imorse, och jag låg och drog mig tills pappa kom och hämtade mig. Är sjukt trött nu, ska ner och lägga mig i soffan och kolla tv hade jag tänkt. Sen hoppas jag att jag hinner få Andreas bilder idag, skulle äga.


Ikväll är det träning, känner mig ganska opeppad. Sen måste jag sova hos mamma, dom åkte imorse och Tuva är ensam hemma. Svälten har börjat. Får se om jag får sällskap av nån inatt, annars får jag helt enkelt njuta av min ensamhet. 


Och förresten, jag längtar tills på torsdag! Då ska självaste Peter, Gabbis pappa ställa sig i timrå-målet igen. Antar att det blir en sevärd match, en massa gamla timråspelare mot en massa gamla brynässpelare. Man kan ju inte missa det. 

Av edis dedis - 15 januari 2009 23:12

Min älskade berättelse är återfunnen. Men däremot, ALLA bilder från 2007 är borta. Vilken jävulskt stor sorg, ska inte ens försöka sätta ord på det med tanke på att Pierre var mitt 2007. Varför ska allt vara så orättvist.



Nu måste jag fan sova, ska träna med Carro KVART I SJU imorrn! Jag kommer vara helt död.

Av edis dedis - 15 januari 2009 21:05

Jag kanske ska till skansen i sommar! Med Jonas, Per och Simon. Haha hur ska det här sluta. Vi ska kolla på älgarna och vara med lemurerna.


Och du, vi borde prata.

Av edis dedis - 15 januari 2009 20:27

Imorse kunde jag verkligen inte ta mig upp, fick jättedåligt sammis att jag inte kunde träna men benen och orken svek. Åkte in till stan vid ett, träffade Thor, vi gick och åt en grymt god sallad och handlade lite. Hittade en jacka som jag vettefan när jag ska använda, ett par jeansleggins, en tröja och ett par stövlar för 47 kr.


Sen skulle Gabbsan hem, och jag träffade Alf red och följde med han som sällskap till biteline då han skulle äta. Satt och surrade lite, kom fram till en massa vettiga saker. Sen vid kvart i fem kom Bench, vi gick till Ego och mötte Thoran. Det var fullt på passet vi tänkte gå på, så vi pumpade lite istället. Starkt. Sen var Kalle där också, surrade lite med han sen gick vi till bussen.


Är hemma nu, har ont i läppen. Imorrn blir det natchos, med mina fina vänner. Kanske vi ska se smala Sussie? Det var alldeles för längesedan, jäävla oflyt hela tin. Den äger.

Av edis dedis - 14 januari 2009 22:03

Tack för att du gjorde min kväll. Fantastisk människa.

Av edis dedis - 14 januari 2009 20:01

haha det skulle ju inte äga :')


Jag och min sociala sida saknar umgänge. Skarpt. Tänk att bo med sina bästa vänner, det skulle rocka min värld. Nästa vecka hoppas jag att dom vill komma och bo här iallfall, åtminstone nån av dom.


Pierre, hade du vart här hade du fått bott med mig och lagat mat åt mig varje dag. Du vet den där potatiskakan du gjorde som var så jävla god.

Av edis dedis - 14 januari 2009 17:09

Imorse kom jag upp i tid, åkte till skolan, hade kul som vanligt. Vid två skulle vi bort och titta på rättegång med rättskunskapen, alla valde att se rattfylle-målet, förmodligen för att det var kortare, men jag, Thoran, Elin, Carro och två till gick och tittade på ett mål om misshandel. Det var intressant att se, lillstackarn som hade blivit slagen tyckte man ju bara synd om. Den ena åtalades advokat var för i övrigt inte riktigt klok i huvudet. Misshandeln hade föriövrigt varit i Timrå, otippat.


Den var slut vid fyra, gick till bussen på en gång och är hemma nu. Stenhungrig. Ska kolla andra avenyn och ta det lugnt ikväll, är ledig imorrn. Sjukt jäkla skönt! Blir kanske bodypump på morgonen, om jag orkar vill säga. Tveksamt.



Av edis dedis - 13 januari 2009 23:20

Jag ska börja med att chocka, imorse var jag på bodypump. KL ÅTTA! Helt sjukt. Det var ialflall Carro och Elin som lurade iväg mig på det, och det var nog jävligt bra. Trött som ett as var jag i benen, dom bara skakade småstackarna. Efter det gick vi till skolan, den sög som vanligt. Varför ska allt vara så jävla tråkigt för? Alltid samma sak, dag ut och dag in. Gå till skolan, ha jävulskt tråkiga, enformiga lektioner, äta lunch och sitta i den förbannat trånga matsalen och glo på allt folk, gå ner i datasalen för det är enda stället på hela skolan som är varmt, få damp på att ungarna förstör datorerna och snor kulerna i musarna så dom inte går att använda, gå till nån jävulskt tråkig lektion, gå ner på stan och åka hem. Ska det vara på det här viset.


Åkte iallfall hem till mor, skulle behöva läsa lite ur "a child called It", men har tappat bort boken och orkar inte sitta och läsa en massa engelska. Vet ju ändå hela handlingen, boken är grym hur som helst.


Sen åkte jag ut till Timrå, dom spelade bra och vann med 6-1. En massa fult folk där också, gah blir upprörd bara jag tänker på det så jag låter bli. Alfred och Micke valde att lämna mig efter andra iallfall, men tur som jag har var Robin och Wedda där som jag kunde sitta med. Dom har inte lessnat på mitt surr, och gillar att snacka skit. Vilket Alf och Mick märkbart inte gör längre. Ska nog sluta störa dom på alla matcher.


Nu ska jag nog sova. Det vore jävligt bra och jävligt skönt, ska upp nio imorrn så kanske får en nio-timmars sömn inatt. Skulle äga.


OCH! På söndag åker mamma till Kina, så jag och Tuva ska försöka klara oss själva. Oj vad smal och less hon kommer bli, brukar alltid bli så, så får hon ett vansinnesutbrott och surar ändå tills mamma och Rogga kommer hem igen.


Gud vad jag snackar skit nu, sov gott.

Ovido - Quiz & Flashcards