Alla inlägg den 29 januari 2009

Av edis dedis - 29 januari 2009 22:34

Sen en tid tillbaka har jag varit trött
Försökt att vara allt på samma gång
Så mycket man kan göra och borde och vill
Mitt i allt så ska man räcka till

Sen en tid tillbaka har jag varit tom
Och försökt att hitta spår som leder rätt
Ja det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan
Och mitt i allt så ska man vara sann

Av edis dedis - 29 januari 2009 21:44

Igår åkte som sagt jag och Tova ut till tallen. Plockade upp Maja på vägen, så begav vi oss hem till Micke, Sebbe och Simon var också där. Sen skulle killarna gå på shell och Maja skulle träna, så jag och Tov gick bort och våldgästade hos Linus ett tag. Det gjorde en massa andra också. Stackarn blev nog av med all mat han hade. Efter vi vart där ett tag gick vi hem till Rasmus ett tag, Maja kom också och vi kollade lite tv och sånt. Micke och dom kom tillbaka, vet inte riktigt vilka som var där? Alex dansade iallfall. Sen hade vi snöbollskrig, Jag, Tova och Maja mot Rasmus. Vi förlorade. Gick in till Rasmusen igen, lånade strumpor och torra skor och gick bort till Alf. Han, Sebbe och Seany spelade poker, så vi var där och myste ett tag tills vi gick hem till Micke och slog på Smala Sussie. Åh :')


Micke sov hos Sebbe så vi fick hans lägenhet för oss själva, imorse ringde han och väckte oss 20 över 7, då gick vi bort till skolan och åt frukost. Hemsk jag kände mig. Sen tog jag bussen in till stan, kollade på vårshowen och den ägde. Nafen rockade min värld. Sen var det lunch, skolmaten var inte helt okej idag. Efter det hade vi 2 timmars dans, det är helt sjukt lång tid. Dessutom suger jag, men jag och Carro fick in lite snygga moves. Efter det begav vi oss till älskade filmkunskapen, men både hon och jag var så sjukt trötta så vi somnade mitt i Star Wars. Inte okej, det är våran favoritfilm. Speciellt det där håriga djuret som styr rymdskeppet.


Sen drog jag till körskolan, en kurs på 3,5 timme, jag dog. Jag har sovit fyra timmar inatt, och att kliva upp halv åtta, gå en hel skoldag och sedan sitta och lyssna på en tjej som pratar om regler i en evighet tog på krafterna. Nu är jag slut, så ska dra och dejta John Blund nu. Imorrn är det FrEdAg! Skönt.

Ovido - Quiz & Flashcards