Alla inlägg den 14 januari 2009

Av edis dedis - 14 januari 2009 22:03

Tack för att du gjorde min kväll. Fantastisk människa.

Av edis dedis - 14 januari 2009 20:01

haha det skulle ju inte äga :')


Jag och min sociala sida saknar umgänge. Skarpt. Tänk att bo med sina bästa vänner, det skulle rocka min värld. Nästa vecka hoppas jag att dom vill komma och bo här iallfall, åtminstone nån av dom.


Pierre, hade du vart här hade du fått bott med mig och lagat mat åt mig varje dag. Du vet den där potatiskakan du gjorde som var så jävla god.

Av edis dedis - 14 januari 2009 17:09

Imorse kom jag upp i tid, åkte till skolan, hade kul som vanligt. Vid två skulle vi bort och titta på rättegång med rättskunskapen, alla valde att se rattfylle-målet, förmodligen för att det var kortare, men jag, Thoran, Elin, Carro och två till gick och tittade på ett mål om misshandel. Det var intressant att se, lillstackarn som hade blivit slagen tyckte man ju bara synd om. Den ena åtalades advokat var för i övrigt inte riktigt klok i huvudet. Misshandeln hade föriövrigt varit i Timrå, otippat.


Den var slut vid fyra, gick till bussen på en gång och är hemma nu. Stenhungrig. Ska kolla andra avenyn och ta det lugnt ikväll, är ledig imorrn. Sjukt jäkla skönt! Blir kanske bodypump på morgonen, om jag orkar vill säga. Tveksamt.



Ovido - Quiz & Flashcards