Alla inlägg den 18 januari 2009

Av edis dedis - 18 januari 2009 16:17

David, hur gör man det?

Av edis dedis - 18 januari 2009 16:06

Timrå fick en skön vinst igår, grymt. Kunde inte gå och titta eftersom vi hade våran sista intagningsdag igår. Träffades vid kl 15, våra två tjejer var helt överlägsna och hade gjort allt de hade blivit tillsagda att göra. Dom var nog dom första på väldigt många år. Sen var det dom där timmarna som går så sjukt långsamt, hemskt och jävligt men det gick ganska okej ändå. Det absolut sista som görs är hur som helst överlägset, det blir så fint. Ja sen vid 19 drog vi upp till lokalen på norra, åt jättegod mat och hade det trevligt som vanligt. Sen var det fest, och jag tog på mig rollen att knäppa kort med Andreas kamera. Hon fick nog en trevlig morgon. Rolig kväll i alla fall!


Sen fick jag skjuts med världens bästa Fredrik, hälsade på hos Sean och Dragan, höll dom vaken till sent och sen slocknade vi. Dom hade match imorse, och jag låg och drog mig tills pappa kom och hämtade mig. Är sjukt trött nu, ska ner och lägga mig i soffan och kolla tv hade jag tänkt. Sen hoppas jag att jag hinner få Andreas bilder idag, skulle äga.


Ikväll är det träning, känner mig ganska opeppad. Sen måste jag sova hos mamma, dom åkte imorse och Tuva är ensam hemma. Svälten har börjat. Får se om jag får sällskap av nån inatt, annars får jag helt enkelt njuta av min ensamhet. 


Och förresten, jag längtar tills på torsdag! Då ska självaste Peter, Gabbis pappa ställa sig i timrå-målet igen. Antar att det blir en sevärd match, en massa gamla timråspelare mot en massa gamla brynässpelare. Man kan ju inte missa det. 

Ovido - Quiz & Flashcards