Alla inlägg under september 2007

Av edis dedis - 17 september 2007 19:37

PJUCKIS, DEDIS, D-DJUZ OCH, IDA? haha

EDISDEDIS & D-DJUZ

EDIS, D-DJUZ & IDUUT

THE BAND

D-DJUZ & EDIS


haha! fick precis en massa bilder av tina sen i somras, valde att lägga ut några från en kväll.. underbara minnen, och just den där kvällen skulle vi på shell och handla. hade fruktansvärt tråkigt så vi bestämde oss för att klä ut oss. haha, medge att jag ser förjävligast ut?


idag har jag varit på skolan as always, jag och gabbi har skrattat HELA dagen, vet inte vad det var för fel.. fick ett skrattanfall i matsalen med svett fille och marre, fyyyfan! fick i matteläxa att räkna ut hur lång tid det tar för mig att gå hem eftersom jag alltid tar bussen.


nu ikväll ska jag nog på gifmatch med gabban och hennes syster, kallt och kul!

Av edis dedis - 16 september 2007 23:45

jag har funderat på en sak. jag hatar inte så många i sundsvall. det finns nog bara en person jag inte gillar, kanske två. det beror inte på något speciellt tror jag, vi har bara fått fel syn av varandra från början. innan man lär känna en person dömer man alltid, så är det jämt överallt. alla är vi olika, (såklart), och på grund av det bildas mycket avundsjuka och annat tjaffs. det leder i sin tur till att folk snackar, och då får man helt fel syn på en person. ted har aldrig dömt en person efter vad han har hört om henne/honom, och det är väl så det ska vara. så varför inte bara sätta igång?


- - - - -


såg precis en jättebra film på 6:an med min kära pappa och hans girlie. funderar starkt på att gå och lägga mig, måste upp i tid imorrn så jag inte missar bussen. mycket bättre då jag sover hos mamma i stan, kan kliva upp en kvart innan skolan!



Av edis dedis - 16 september 2007 17:54


hittade precis det här tvillingparet på internet, är det inte helt otroligt? för i övrigt är mulatter det finaste som finns, ska ha en hel hög mulattbebisar då jag blir stor.


idag har jag och mamma varit och hälsat på syster elin, magen tar sig! tänk att lilla jag ska få bli moster, ska bli elins blivande unges idol. eller blir det kanske två småttingar som kommer i februari? isåfall önskar jag att det skulle bli som på bilden ovan, men sånna förhoppningar kan man nog knappast ha på blekfis elin och blekfis krister.. (inget illa menat) sen åkte jag och mutter en sväng förbi hos mormor, och hon var precis som vanligt. lagomt senil med andra ord!


nu sitter jag här hos pappa igen, han har precis tvingat mig att plocka plommon från en väldigt ostabil stege, men allt gick bra.

Av edis dedis - 15 september 2007 18:25


Let us die young or let us live forever

We don't have the power but we never say never

Sitting in a sandpit, life is a short trip

The music's for the sad men

 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

det är en jobbig månad, en riktigt jobbig månad.. om 10 dagar var det exakt ett år sedan du valde att lämna jordelivet, och fortfarande är du lika saknad. man kan inte föreställa sig hur otroligt jobbigt det är att förlora en nära vän, förän man varit med om det själv.. hoppas du har det bra där du är nu, älskar dig bea!



Av edis dedis - 15 september 2007 13:46








 











Av edis dedis - 15 september 2007 13:34

god morgon!


imorse vaknade jag i en nerdrägglad säng, lagomt äckligt.. men eftersom det inte var min säng bryr jag mig inte speciellt mycket! nu sitter jag här i en på tok för stor tröja med otvättad sjuk kropp, ska hoppa in i duschen snart.


funderar på vad jag ska göra ikväll, antingen sitter jag hemma och blir frisk, eller så drar jag mig in mot stan.



Av edis dedis - 14 september 2007 20:48

mitt första riktiga blogg inlägg. får se vad jag tycker om det här, men ska försöka uppdatera här så ofta som möjligt.


idag har jag varit hemma från skolan, kände imorse att jag inte kunde dra mig ur sängen. sov istället vidare till 11, och en halvtimme senare kom min fader och hämtade mig så åkte vi till indal. klev in i elin och kristers hus och kände med ens vilken kovlandhusetkyla det var där inne. 16 grader!? somnade på soffan och sov till fem då vi åkte hem igen. tog en sväng på mårtensro området, bara för att känna sig lite extra fattig.


nu ikväll har jag inte gjort mycket alls, ätit middag med pappa och louise, frusit om fötterna (varför gör man alltid de då man är sjuk?) och tittat på nån dokumentär om anna nicole.


funderar starkt på att gå och lägga mig nu, kan man göra det klockan nio en fredagkväll? i vilket fall som helst behöver jag hjälp. det finns ett staket mitt emot där bowlingen låg förut, alltså vid bron där man går över till sporthallen. det behöver målas, och pappa har gjort mig till den utvalde. nu är det bara så att jag vill ha någon vid min sida, precis som vilken vanlig som helst. om du har några frågor om det här är det bara att kontakta mig, du får lön och som sagt trevligt sällskap.


sov gott


Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards