Alla inlägg under september 2007

Av edis dedis - 23 september 2007 17:00

(tog det här från hanapee's blogg)



Förnamn = Mellan namn
Efternamn = Närmaste granne
Hemstad= senaste bussbesöket
Ålder = mammas ålder
Yrke = pappas yrke
Intressen = det du avskyr
Du har lika många barn som du har piercingar ( örhängen räknas )
Hårfärg = tröjans färg
Ögonfärg = byxornas färg
Musiksmak = sånt du inte tål
Idol = den du senast lyssande på


hej! jag heter Margareta Lundgren, och bor på Södermalm. Jag är nyss fyllda 50, och jobbar som chef på skanska. På min fritid brukar jag vara med självupptagna människor. Jag har två barn, mitt hår är svart och mina ögon är vita. Jag lyssnar på Tomas Dileva och min idol är 2pac.



Av edis dedis - 23 september 2007 10:49

igår kväll tog jag åkerlunds fyrhjuling och åkte ner till elin. satt och surrade med henne om allt och ingenting, tog en massa fula bilder som vi skickade till nebil och hade allmänt kul. vid 12 eller nåt skulle jag åka "hem", skulle upp så tidigt dan efter. körde i diket två ggr, inte är det lätt att köra den där fyrhjulingen iallfall..


när jag skulle sova var Rut så otroligt jobbig (åkerlunds kattunge), tillslut blev jag så förbannad på henne så jag stängde ut hon. somnade utan dåligt samvete och vid halv nio i morse klev jag upp. gav hundarna mat, sedan gick jag ut till hästarna och fodrade dom. tog ut dom i hagarna och gick in och åt frukost.


nu sitter jag här med Rut igen, hon är så otroligt söt och så otroligt jobbig. ska snart ut i stallet och göra klart allting, sen kanske jag går ner på hockeymatch vid ett. jag får se!


- - - -

Säg till om jag stör,
sa han när han steg in,
så går jag med detsamma.

Du inte bara stör,
svarade jag,
du rubbar hela min existens.
Välkommen..

Av edis dedis - 22 september 2007 18:54

jag föll för din charm och nu är jag fast. jag tror jag är kär igen

Av edis dedis - 22 september 2007 18:37

Imorse vid 10 klev jag upp, åt frukost och gjorde mig iordning. vid 11 eller nåt kom jens och hämtade mig så åkte vi ner till det där staketet. gick snabbare än vad vi trott att måla, så vid 12 eller nåt kom jensans pappa med sibylla. gott! fortsatte att måla nån timme till, sen var jens så snäll så han skjutsade mig till kovland. är där nu, så ni kan alltid höra av er ikväll. har tråkigt!

Av edis dedis - 22 september 2007 02:11

sitter här nu och skriver lite med nebil och syster ida på msn. känns så skönt att ha dom två, fast på två helt olika sätt. lyssnar på himlen är oskyldigt blå och tänker tillbaka på tiden då du var med oss bea, då var livet så enkelt. man hade ingen aning om vad som väntade framför en.. skulle göra vad som helst för att vara där igen, på vallen i 6:an. underbara minnen som kommer leva med en hela livet.


ikväll har jag inte gjort så mycket, träffade nebil och joao och följde med dom till nån kille. satt och pratade på där ett tag, sedan gick dom med mig hem för jag skulle slippa gå ensam.


en sak till, jag har blivit så väldigt lättskrämd på sistone? hoppar till för ingenting, det är nästan skrattretande. nu ska jag snart hoppa i säng, imorrn åker jag nog ut till kovland efter staket målningen.

Av edis dedis - 21 september 2007 21:04

idag slutade jag vid ett, promenerade ner på stan med tina och träffade petrus. satt och surrade på med han ett tag, sedan gick jag, tina och cilla (?) och fikade på charm. efter ett tag kom nebil också, sen försvann tina och istället kom carro. gick och fikade igen, haha, och jag som skulle prova vara muslim och fasta idag. det sprack iof redan vid lunch då det var risgrynsgröt. såå gott! jo en sak, hur orkar man vara muslim i september? skulle aldrig i mitt liv orka svälta mig själv på dagarna, låta bli att dricka vatten, röka och snusa (inget jag lider av men) och annat tjaffs. man måste ju bli hur trött som helst..


imorrn ska jag upp vid 10 eller nånting för att måla staket. låter inte speciellt kul, men det hoppas jag att det blir


- - -

beatrice wilje, du saknas

Av edis dedis - 20 september 2007 19:55
http://www.youtube.com/watch?v=bHCAc4fGdFs

hahahahhahaha kan inte sluta skratta åt detta klipp

Av edis dedis - 19 september 2007 17:53

skoldagen var precis som alla andra skoldagar, lagom pinsam. då vi slutat gick jag, gabbi, tina och carro ner på stan. tillslut var det bara jag och carro kvar, vi träffade rossi och frida och co. sen rymde carro ifrån mig till sin mobbade buss, jag åkte ner och till min glädje träffade jag marre och emil. satt och surrade med dom ett tag, sedan vart emil tvungen att åka och jag och marre satte oss på en bänk och väntade på hennes buss. haha, sen kom två äldre gräbs och pratade med oss ett långt tag så marris höll på missa bussen.


nu sitter jag här hemma, ska fördriva tiden och sedan ska jag följa gabban på bite line. gooott

Ovido - Quiz & Flashcards