Alla inlägg den 14 september 2007

Av edis dedis - 14 september 2007 20:48

mitt första riktiga blogg inlägg. får se vad jag tycker om det här, men ska försöka uppdatera här så ofta som möjligt.


idag har jag varit hemma från skolan, kände imorse att jag inte kunde dra mig ur sängen. sov istället vidare till 11, och en halvtimme senare kom min fader och hämtade mig så åkte vi till indal. klev in i elin och kristers hus och kände med ens vilken kovlandhusetkyla det var där inne. 16 grader!? somnade på soffan och sov till fem då vi åkte hem igen. tog en sväng på mårtensro området, bara för att känna sig lite extra fattig.


nu ikväll har jag inte gjort mycket alls, ätit middag med pappa och louise, frusit om fötterna (varför gör man alltid de då man är sjuk?) och tittat på nån dokumentär om anna nicole.


funderar starkt på att gå och lägga mig nu, kan man göra det klockan nio en fredagkväll? i vilket fall som helst behöver jag hjälp. det finns ett staket mitt emot där bowlingen låg förut, alltså vid bron där man går över till sporthallen. det behöver målas, och pappa har gjort mig till den utvalde. nu är det bara så att jag vill ha någon vid min sida, precis som vilken vanlig som helst. om du har några frågor om det här är det bara att kontakta mig, du får lön och som sagt trevligt sällskap.


sov gott


Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards