Alla inlägg den 22 september 2007

Av edis dedis - 22 september 2007 18:54

jag föll för din charm och nu är jag fast. jag tror jag är kär igen

Av edis dedis - 22 september 2007 18:37

Imorse vid 10 klev jag upp, åt frukost och gjorde mig iordning. vid 11 eller nåt kom jens och hämtade mig så åkte vi ner till det där staketet. gick snabbare än vad vi trott att måla, så vid 12 eller nåt kom jensans pappa med sibylla. gott! fortsatte att måla nån timme till, sen var jens så snäll så han skjutsade mig till kovland. är där nu, så ni kan alltid höra av er ikväll. har tråkigt!

Av edis dedis - 22 september 2007 02:11

sitter här nu och skriver lite med nebil och syster ida på msn. känns så skönt att ha dom två, fast på två helt olika sätt. lyssnar på himlen är oskyldigt blå och tänker tillbaka på tiden då du var med oss bea, då var livet så enkelt. man hade ingen aning om vad som väntade framför en.. skulle göra vad som helst för att vara där igen, på vallen i 6:an. underbara minnen som kommer leva med en hela livet.


ikväll har jag inte gjort så mycket, träffade nebil och joao och följde med dom till nån kille. satt och pratade på där ett tag, sedan gick dom med mig hem för jag skulle slippa gå ensam.


en sak till, jag har blivit så väldigt lättskrämd på sistone? hoppar till för ingenting, det är nästan skrattretande. nu ska jag snart hoppa i säng, imorrn åker jag nog ut till kovland efter staket målningen.

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards