Alla inlägg den 16 september 2007

Av edis dedis - 16 september 2007 23:45

jag har funderat på en sak. jag hatar inte så många i sundsvall. det finns nog bara en person jag inte gillar, kanske två. det beror inte på något speciellt tror jag, vi har bara fått fel syn av varandra från början. innan man lär känna en person dömer man alltid, så är det jämt överallt. alla är vi olika, (såklart), och på grund av det bildas mycket avundsjuka och annat tjaffs. det leder i sin tur till att folk snackar, och då får man helt fel syn på en person. ted har aldrig dömt en person efter vad han har hört om henne/honom, och det är väl så det ska vara. så varför inte bara sätta igång?


- - - - -


såg precis en jättebra film på 6:an med min kära pappa och hans girlie. funderar starkt på att gå och lägga mig, måste upp i tid imorrn så jag inte missar bussen. mycket bättre då jag sover hos mamma i stan, kan kliva upp en kvart innan skolan!



Av edis dedis - 16 september 2007 17:54


hittade precis det här tvillingparet på internet, är det inte helt otroligt? för i övrigt är mulatter det finaste som finns, ska ha en hel hög mulattbebisar då jag blir stor.


idag har jag och mamma varit och hälsat på syster elin, magen tar sig! tänk att lilla jag ska få bli moster, ska bli elins blivande unges idol. eller blir det kanske två småttingar som kommer i februari? isåfall önskar jag att det skulle bli som på bilden ovan, men sånna förhoppningar kan man nog knappast ha på blekfis elin och blekfis krister.. (inget illa menat) sen åkte jag och mutter en sväng förbi hos mormor, och hon var precis som vanligt. lagomt senil med andra ord!


nu sitter jag här hos pappa igen, han har precis tvingat mig att plocka plommon från en väldigt ostabil stege, men allt gick bra.

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards