Alla inlägg under november 2008

Av edis dedis - 5 november 2008 18:10

Katarina säger:

fixar pengar senare jag sätter in 1500 alltså? nu lämnar jag datorn det här var riktigt ROLIGT! (L) kram



Jag har alltså pratat med Lillmamma på msn. Annorlunda! Men hon kan

Av edis dedis - 5 november 2008 11:54

det är svårt utan dig

Av edis dedis - 5 november 2008 10:07

Idag är jag hemma och kurerar mig. Jag saknar Sundsvall lite nu, alla vänner, sängen, familjen, Tuva. Men absolut inte så att jag inte kan stanna 11 dagar till! Tiden går så himla fort.


Imorrn ska jag jobba iallafall, och på eftermiddagen/kvällen ska jag och Carro (möjligtvis nån fler) åka in till Kingston. Det blir förmodligen sista gången, nästa torsdag ska vi ju se musikal, och hela helgen kommer tillbringas i London. Shoppa gärnet på lördag och marknad på söndag. Sen är det hemresa nästa lördag, så hela den helgen går bort.

Av edis dedis - 5 november 2008 01:01

Ikväll var det jättegod middag. Som tacos, fast med stora räkor och chili istället för köttfärs. Mjukt bröd, och en massa såser till, så himla gott! Gele, söta körsbär och nån sås till efterrätt. Vid 8 tog jag bussen in till Twick och träffade dom andra, vi satt på ett café och surrade lite sen åkte jag hem. Imorrn blir det nog inget jobb, fortfarande sjuk och känner att jag skulle ha stannat hemma ikväll, men bra att komma ut och andas lite frisk luft också.


Jag och Anna ska iallafall ut och gå minst en timme imorrn, det är bra att hon är hurtbulle och kan dra med mig på lite saker. Sov gott!

Av edis dedis - 4 november 2008 15:12

Nu har jag ätit kycklingsoppa och macka med bacon. Det är faktist jättegott! Ska ta en välbehövlig dusch nu och titta på Harry Potter utan text, spännande. Harry Potter och halvblodsprinsen kommer iallfall ut i juli, längtar!

Av edis dedis - 4 november 2008 13:33

Liz är så himla söt. Kom upp med en kopp te och en massa olika halstabletter. Jag har tittat på 6 avsnitt andra avenyn, nu ska jag nog gå ner och ta nåt att äta.


Idag fyller även bästa Carro Nylander år, GRATTIS! Sanna som vi är här med fyller också år, så det ryktas om puben ikväll. Får se om jag orkar. Ska duscha iallfall, var ett tag sen! ops.

Av edis dedis - 4 november 2008 09:07

Idag är jag hemma och är sjuk. Ganska skönt! Får se om jag blir bättre, jobbigt att gå runt och aldrig bli bra. Så dagen är helt oplanerad, men lutar åt att ligga i sängen hela dagen. SKÖNT! Nu ligger jag med datorn i knät, kl är 8 och jag kan inte somna om. Vilken människa jag har blivit! Anna åkte för en halvtimme sen, så får se hur dagen tar sig. Sämst väder iallfall.


Igår var det föressten jag och Anna som lagade mat, blev pasta för en hel armé! Jag tror inte Andy gillade köttbullar så överdrivet mycket, men Lizan gillar't! Nä nu ska jag ta det lugnt, haa de

Av edis dedis - 3 november 2008 18:59

Idag var jag inte sugen på att jobba. Pallrade mig dit, Anna tog en tidigare buss så hon kunde åka in med mig också. Timmarna fram till lunch gick ganska fort, jag träffade Anna (Törner) på lunchen och vi surrade på lite. Köpte bara mackor idag, måste spara på pengarna så jag kan köpa annat kul för dom ist... Efter lunch var det en pojke (samma som jag skrivit om tidigare) som grinade konstant efter hans mamma lämnat honom, så efter två timmar fick hon komma och hämta honom igen. Sen var det bara mitt knä han kunde sitta i så nu har jag tinnitus. Skitkuul!


Då jag slutat väntade jag på Anna så tog vi bussen hem tillsammans. Nu sitter hon och pluggar matte (skolan är grymt mycket tuffare här, så vi där hemma ska väl helt enkelt vara glada) och jag sitter här, som vanligt. Om en halvtimme ska vi äta middag, svenska köttbullar och makaroner. Till efterrätt blir det äppelkaka och vaniljsås. Svenskt och bra!



Ovido - Quiz & Flashcards