Alla inlägg den 17 februari 2008

Av edis dedis - 17 februari 2008 22:39

Caroline Nordlund hade kul igår, det fick hon betala dyrt idag. Ett stort toafan och 5 kg lättare!

Av edis dedis - 17 februari 2008 12:42

Helgen har vart bra. Var ledig på fredag så sov hos Nyllet torsdag natt, vi fulade oss och höll på och dagen efter följde jag med henne upp till stallet. Red hennes pärla(n) och det var riktigt kul! Efter stallet tog vi bussen in till stan och mötte amanda, vi traskade till chokladhuset och fikade en massa gotta.


På kvällen gick jag, Olivia, MoppeNaf, Amanda och Carro på kina och åt. Sjukt gott! Efter det drog vi hem till mig och kikade film. Vid 12 gick vi ner till subway å köpte kakor, ringde några samtal och skrattade litegrann.


Lördagmorgon- Vaknade av en natt i soffan, gänget åkte hem så jag promenerade ner på stan och köpte ett par grå brallor, sen bestämde jag mig får att åka till pappa en sväng. Han plockade upp mig i stan så åkte vi till tunadal. Jag gjorde omelett och pappa och lollan städade. Lite senare kom Empa och hämtade upp oss så åkte vi hem till mamma. Gjorde oss i ordning och fick skjuts till granloholm där Holan födelsedagsbarnet hade tjejmiddag. Hade det trevligt, sen drog vi vidare till nån kass fest där alla satt längs väggarna och glodde. Stannade där kanske 15 minuter, sen gick vi vidare till nån lokal i närheten.

Fixade in oss där, gick runt och hälsade på folk och var allmänt ful. Inget större drag där heller, Amanda och Alex gick vidare hem till Alex pojkvän och skickade ett sms om att polisen var på väg. Vi övriga började också gå mot Alex man, gisses.


Hemma hos pojkvännen träffade vi Olivia, hon var katt (hahaha). Jag gjorde toaletten sällskap och försökte förgäves få tag i skjuts. PINSAMT. Ringde kanske 30 gånger utan att överdriva? Pratade lite med Micke i telefon också, han är alltid så snäll.

Tillslut kom Empas och min skjuts, hoppade in i bilen och killen sa; Men du, jag har haft mobilen i jackfickan.

Surrade på om poliser, pappa och allt möjligt, uuuuäääh. Orkar inte tänka på vad som sas. Väl hemma ringde jag kanske 15 gånger till till samma person, varför!? Jag svimmar.


Imorse kl 7 vanade jag i soffan igen, åt jag ett äpple och skickade iväg ett sms till Amanda om att Olivia är katt. Sen somnade jag igen, och vaknade nån gång runt 11. Jag och Empa åt frulle, jag kollade igenom smsen jag hade skrivit till samma person som fått alla mina telefonsamtal. SNYGG. "Mm bra går hem nu fel å svara iallfall".


Nu har Empish åkte, ska ringa pappa och be han hämta mig. Jag blir trött på mig själv.

Ovido - Quiz & Flashcards